Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Shiny

Pagina's: [1]
1
Algemene discussie / Re: Slowchat
« Gepost op: 02 december 2014, 21:54:06 »
maar het blijft toch maar een spelletje^^

Een spelletje zegt ie! Een universum!

2
Nieuwe leden / Re: CasualVictim
« Gepost op: 02 december 2014, 21:50:20 »
Ik ben zelf ook meer een trade-man denk ik. Ik heb een Freelancer Max "Plus" Package!

3
Nieuwe leden / Re: Even voorstellen dan maar...
« Gepost op: 02 december 2014, 21:48:15 »
Ik zeg ook even Hoi tegen je. Maarja we hebben eigenlijk al informeel kennis gemaakt in mijn thread (bedankt voor je bijdrage!). Veel plezier met Star Citizen!

4
Algemene discussie / Re: Joystick/Throttle-mounting
« Gepost op: 02 december 2014, 21:45:08 »
De Thrustmaster Warthog heb ik zelf geen aandacht aan geschonken deze ligt voor mij FLINK buiten mijn budget. Voor mij is het inderdaad ook alleen voor SC. Ik ben zelf voor een CH Fighterstick gegaan toen mijn Saitek X-52 Pro stick afbrak.

Als je in dat segment zit te kijken zou ik ook zeker zoeken naar de "VKB Mamba" deze is door experts nog beter beoordeeld voor zover ik weet! Zit alleen geen throttle bij, en is net als de Warthog prijzig. Voor relatief goedkope kwaliteit zou ik nog steeds CH Products (Combatstick/Fighterstick + Throttle [of Flightstick voor linkerhand als dat je ding is]) en eventueel pedalen aanraden. Misschien een goed idee als je de joysticks ergens kan voelen de Warthog is vrij heavy om de stick te bewegen terwijl CH juist extreem licht is.

*Disclaimer* Ik ben zeker geen ervaringsdeskundige (muv CH Fighterstick/X-52 Pro) dus maak je eigen beslissingen! Ik heb er wel een hoop naar gezocht en reviews gelezen enzovoort!

Ik hoop dat de tafeltjes een beetje lekker werken zou erg fijn zijn! Ik zou graag iets terughoren mocht je deze hebben opgesteld/getest!

5
Algemene discussie / Re: Vraag mbt joystick-mounting
« Gepost op: 02 december 2014, 16:13:10 »
ik vroeg mezelf dit ook al af, maar ik denk dat ik voor Hotas ga.
http://www.saitek.com/uk/prod/x55.html deze om precies te zijn.

Deze HOTAS zou ik persoonlijk niet aanraden Saitek is niet de beste kwaliteit en er zijn ERG veel RMA gevallen over dit product specifiek dus zelfs voor Saitek standaarden. Ik geloof dat op RSI Forums toch wel de conclusie is opgedoken dat dit het geval is bij minimaal 1/3 van de ontvangen X-55's (Kapot ontvangen, half werkend, etc).


Bedankt voor je advies m.b.t. mounten, ik zie het niet zitten om in mijn bureau te boren dus die optie valt af (stick+throttle is al 8 gaten en ik gebruik mijn bureau ook voor andere dingen).

Ik heb een redelijke oplossing gevonden denk ik:
https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/208426/yet-another-relatively-inexpensive-joystick-stand

Ik zal deze ook in de eerste post erbij zetten.

6
Algemene discussie / Joystick/Throttle-mounting
« Gepost op: 15 september 2014, 16:50:55 »
Beste Citizens,

Ik ben op zoek naar een goedkope oplossing om mijn joystick (CH Fighterstick) en Throttle (X-52 Pro Throttle) te mounten zodat het stevig is maar ook verplaatsbaar. Heeft iemand hier iets voor kunnen vinden? Het goedkoopste wat ik heb kunnen vinden is http://www.benl.ebay.be/itm/High-Quality-Pro-Signal-PSG02631B-Black-Pole-Mount-LCD-Bracket-VESA75-100-/181462815446 maarja dat wordt ook al snel 57 pond oftewel een euro of 75. Ik zou graag alternatieven hebben!

Met vriendelijke groet,

~Shiny

**Update** Link voor de naar mijn mening beste budget aanschaf voor een mount: https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/208426/yet-another-relatively-inexpensive-joystick-stand

7
Nieuwe leden / Voorstellen "Shiny"
« Gepost op: 15 september 2014, 16:48:30 »
Hoi Mensen ik ben een citizen van 27 jaar en ik heb deze site net ontdekt. Ik hoop dat het wat gaat worden!
Mocht ik meer over mezelf willen vertellen dan zal ik deze post aanvullen

Pagina's: [1]